De regel van 10

watch small10 seconden zo lang spendeert de gemiddelde bezoeker op een website op zoek naar informatie. Vind hij deze niet dan is hij weg, de kans dat je hem niet meet terug zal zien is groot. Maar dit laat ik niet gebeuren.

We houden rekening met deze 12 punten, en dan kan dit niet fout lopen.

 1. Stuur u bezoeker, we geven hem duidelijke instructies. Oké hij wil met u in zee wat moet hij dan gaan doen.
 2. Hou alles clean en simpele een duidelijke communicatie. We zorgen dat de informatie niet verborgen staat in lange lange teksten. Niemand gaat deze lezen.
 3. Vermeld zoekwoorden, de bezoekers op uw site's worden meestal doorverwezen via andere website's. De zoekterm van uw bezoeker moet meermaals in uw site voorkomen.
 4. Vakjargon, jij gebruikt deze termen dagelijks maar voor een leek is dit chinees. We gebruiken ze niet, uw bezoeker weet niet waar je het over hebt, en dan ben je hem kwijt.
 5. Geloofwaardigheid, je mag niet te opdringerig over komen, we zorgen voor sociaal bewijs. Certificaten, artikels, persberichten opnemen in uw site dit helpt.
 6. Geef informatie, wij zijn hier om u te helpen. Je bent naar iets op zoek en we bieden het u aan. We geven u deze informatie en de bezoeker gaat waarde hechten aan uw bedrijf.
 7. Geen eenrichtingsverkeer, ik maak uw site interactief, zorg dat uw bezoeker een vraag kan stellen of reageren op een artikel.
 8. Wees sociaal, iedereen verwacht dat elk bedrijf kan terugvinden op de sociale media zo bouw je een netwerk uit van relaties.
 9. Geen verkooppraat, let op dat uw nadruk niet te direct is bied uw klant keuze, duw hem niet in één richting.
 10. Een zoekfunctie, bevat uw website een groot aantal pagina's dan voorzie ik een zoekfunctie.
 11. Geen een richting aan, als we doorverwijzingen gebruiken maak duidelijk waar je uw bezoeker naartoe stuurt, de klik hier knop zal je niet meer tegenkomen.
 12. Hou uw links binnen uw website, als we een link op uw website plaatsen laten ik deze openen deze in het bestaande venster. Als we dit niet doen verlaat de bezoeker uw site en na verschillende clicks weet hij niet meer van welke website vertrokken is, en ben je hem kwijt.